Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Beroepstraining boeketten maken - Gevorderden

Wil je nog beter worden in het maken van handgebonden boeketten? Doe dan mee met deze korte beroepstraining Handgebonden boektten maken voor gevorderden!

 

Complete cursus in 6 workshops
Er is veel vraag naar personeel in bloemenzaken. Boeketten maken is misschien wel het belangrijkste genre wat je moet beheersen. Deze serie kun je zien als een spoedcursus: het bestaat uit 6 workshops waarin de focus ligt op het maken van handgebonden boeketten.Tijdens deze serie workshops gaan we aan de slag met verschillende soorten handgebonden boeketten, maar we gaan nu een stapje verder dan in de training voor beginners


 

Voor wie?
Deze beroepstraining is voor degene die de basistraining 'Boeketten maken' heeft gevolgd en zich nog verder wil bekwamen in het maken van boeketten. En ook voor bloemstylisten die het maken van een handgebonden boeket al in de vingers hebben en op zoek zijn naar wat extra inspiratie en kennis. We besteden veel aandacht aan techniek, materiaalkeuze en vormgeving / stijl. Alles wat je moet weten om boeketten te maken als een pro! 
 

Startdatum: Vrijdag 25 augustus 2022
Vervolgdata: 15 september, 29 september, 13 oktober, 3 november en 17 november

 

Kosten
De investering bedraagt 695,- euro voor de zes workshops. Dat is inclusief bloemen en plantaardig materiaal en koffie/thee. 


Je kunt bij deze seminar gebruik maken van de STAP-subisdie. Een maand voor de seminar moet je je aangemeld hebben en het STAP-aanmeldbewijs ingeleverd hebben bij het UWV.
 

Locatie en lestijden
Leslocatie Floral Academy, Wellensiekstraat 4, Ede (bloemenveiling Plantion) 
10.00 - 14.00 uur 

 

Doe je mee? >>Meld je dan aan via dit contactformulier <<

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 628 925 585
info@floralacademy.nl