Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Korte vaktraining Rouwbloemwerk maken 

Rouwbloemwerk is een van de betekenisvolste genres voor een bloemstylist kunt maken. Mooi om te mogen maken voor je klanten. Tijdens deze serie van 6 workshops op DFA-niveau gaan we aan de slag met verschillende soorten rouwbloemwerk. Je krijgt les van onze docenten van de vakopleiding. Na afloop ontvang je een certificaat. Daar kun je mee voor de dag komen! Bijvoorbeeld als je gaat solliciteren!
 

Complete cursus in 6 workshops
Deze serie kun je zien als een spoedcursus: het bestaat uit 6 workshops waarin je leert om rouwbloemwerk te maken op professioneel niveau.
 

Gericht op de dagelijkse praktijk
We besteden in deze praktijkgerichte vaktraining veel aandacht aan (steek)techniek, materiaalkeuze en vormgeving / stijl. We gaan aan de slag met de klassieke en meest voorkomende vormen, zoals de druppelvorm en de biedermeier. Ook besteden we aandacht aan hoe je kaart en/of lint bevestigd.
 

Voor wie?
Deze vaktraining is voor iedereen rouwbloemwerk wil maken op professioneel niveau, maar daar in de dagelijkse praktijk niet aan toe komt om dit te leren. Bijvoorbeeld omdat het in de winkel te druk is met andere werkzaamheden of omdat je je nog niet zeker genoeg voelt om rouwbloemwerk aan te bieden als freelance-bloemstylist.
 

Data:
In 2022 gaan we van start met de volgende training rouwbloemwerk maken:

  • Vrijdag 9 september

 

Overige trainingsdata zijn:

  • Vrijdag 7 oktober
  • Vrijdag 23 september
  • Vrijdag 21 oktober
  • Vrijdag 4 november
  • Vrijdag 18 november


 

Kosten
De investering bedraagt 750 euro voor de zes trainingsdagen. Dat is inclusief de (kantklaar) ondergronden, bloemen en plantaardig materiaal en koffie/thee.
 

Je kunt bij deze seminar gebruik maken van de STAP-subisdie. Een maand voor de seminar moet je je aangemeld hebben en het STAP-aanmeldbewijs ingeleverd hebben bij het UWV.

 

Locatie en lestijden
Leslocatie Floral Academy, Wellensiekstraat 4, Ede (bloemenveiling Plantion)
Parkeren voor de deur.
10.00 - 12.00 uur
pauze
12.30 - 14.00 uur

Doe je mee? >> Aanmelden kan via dit contactformulier << 

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl