Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Groente en fruit in bloemwerk en florale objecten

Groente en fruit soorten hebben vaak bijzonder fraaie kleuren en vormen en passen daarom perfect in bloemwerk. Het verwerken van appeltjes en peertjes is redelijk algemeen, maar wist je dat je ook heel mooi kunt werken met bijvoorbeeld gemberwortels, puntpaprika’s en snijbonen? Maar waarmee bevestig je vruchten en groente het beste, en hoe voorkom je dat ze snel lelijk worden? Dat leer je in deze smaakvolle training! 

 

Hoe je groente en fruit het beste kunt bevestigen in bloemwerk, daar kan meesterbinder Ben Clevers je alles over vertellen. Hij werkte mee aan beurzen in binnen- en buitenland. Ben weet als geen ander welke materialen bruikbaar zijn en welke technieken je het beste voor de verschillende producten kunt gebruiken voor het best houdbare resultaat.

 

Na de uitleg over het maken van een basis ga je onder leiding van Ben ga je aan de slag met een arrangement, waarin je verschillende soorten groente en fruit gaat verwerken. Je leert verschillende technieken toe te passen. Alle materialen die je nodig hebt zijn aanwezig.

 

>> Aanmelden via het contactformulier 

 

Praktische informatie:
 

Datum: zaterdag 17 juni 2023
Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur
Kosten: 195 euro per persoon (inclusief materialen)
Docent: Ben Clevers

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 628 925 585
info@floralacademy.nl