Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Vaktrainingen van Floral Academy - blijven leren als bloemstylist / ondernemer

De wereld van de retail veranderd razend snel. Andere verkoopkanalen, andere verkoopmethoden. De tijd dat de heer des huizes standaard op vrijdag een bosje bloemen kocht, is definitief voorbij. Hoe profileer je jezelf, hoe verkoop je morgen meer, wat kun je met internet en sociale media? Is jouw bedrijf toekomstbestedig? Ben je verrassend genoeg voor je klanten? 

 

In company training voor medewerkers bloemisterij
Floral Academy biedt bij- en nascholing aan ervaren bloemisten die bij willen blijven. Op onze leslocatie in bloemenveiling Plantion of als in company training bij u op de zaak. Voor iedereen die boeiend wil blijven voor bestaande klanten en interessant wil zijn voor nieuwe klanten.

 

Inhoudelijk, creatief en bedrijfsmatig bezig met het vak van bloemstylist
Ons bijscholingsaanbod beslaat het totale vakgebied: inhoudelijk, creatief en bedrijfsmatig. We organiseren seminars over bv bruidswerk en rouwarrangementen, maar ook zaken die thuishoren in het vroegere middenstandsdiploma. 

 

Maatwerk
Heeft u een onderwerp waar u met uw medewerkers of met vakgenoten mee bezig wil zijn? Het team van Floral Academy staat open om op basis van uw vraag een passend programma samen te stellen. Bel of maiBirgit Davids om uw ideeen te delen! 

 

 

 

 

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 628 925 585
info@floralacademy.nl