Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Reviews: Studenten over Floral Academy

"Bedankt voor je enthousiasme, geduld en prettige manier van lesgeven."

Annemarie

"Super bedankt voor de afgelopen 2 jaar, heb er heel veel aan gehad.

Groetjes en su6 verder."

Cynthia

"Bedankt dat ik mee mocht kijken met jouw ervaringen en bijzondere lessen (want dat waren ze soms wel)"

Sakia

"Bedankt voor 2 mooi lesjaren. Super en veel geleerd."

Elly

"De afgelopen twee jaar heb ik de DFA opleiding Floral Academy bij Elso Post gevolgd. De opleiding heb ik goed kunnen combineren naast mijn baan en gezin. Ik riep al jaren dat ik een bloemistenopleiding wilde volgen totdat ik een interessant krantenartikel las over een open dag in Hengelo voor een volwassen opleiding met de mogelijkheid deze ook ’s avonds te volgen! Door de combinatie van theorie en praktijk, de leuke groep mensen met wie ik de opleiding volgde en de manier van lesgeven door Elso Post heb ik de DFA opleiding met veel plezier gevolgd. Ik zeg ‘gewoon doen!’  Je krijgt er veel inspiratie en energie van. Bedankt voor je fijne lessen en inspiratie. Succes!"

Claudy Westendorp (mei 2016)

"Fijn om in kleine klassen te zitten. We krijgen veel aandacht, de docenten nemen alle tijd om je dingen uit te leggen."


"De locatie in Ede is heerlijk: gratis parkeren, voor de deur. Helemaal fijn als je veel spullen bij je hebt voor de opdrachten! En heel gezellig ingericht!"


"Gisterenavond proefexamen gehad theorie en praktijk op de Floral Academy van Elso Post nog even de puntjes op de i zetten en dan op naar het praktijkexamen op 24 mei, ik zeg best spannend!"


"Zaterdag 25 maart j.l.de seminar 'Bruidsboeketten' bij de Floral Academy o.l.v. Ben Clevers gevolgd.
Als student van de DFA heb ik veel geleerd: o.a. werken met blad, verrassende vormen en vormgeving, nieuwe technieken en 'out of de box' denken."


"Een geweldige dag, een aanrader voor studenten en bloemisten!"


EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 628 925 585
info@floralacademy.nl