Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Elso Post en Floral Academy

Elso PostElso Post: bloemist, stylist, docent, meesterbinder, vakman.


Floral Academy: bloemenvakschool in Ede, Gelderland

In 2013 startte Elso Post zijn bloemenvakschool onder de naam Floral Academy in de Achterhoek. Floral Academy is in een korte tijd uitgegroeid tot een opleidingsinstituut voor vakopleidingen voor bloemschikken- en binden. De leslocatie is tegenwoordig gevestigd in bloemenveiling Plantion in Ede, centraal in Nederland. 

Bekijk hier onze brochure
 

Docentteam Floral Academy
De docenten van Floral Academy hebben jarenlange ervaring, werken - of hebben gewerkt - op internationaal en nationaal niveau en het belangrijkste: ze zijn nog steeds gek op hun vak. Naast Elso Post zien we Birgit Davids en Ben Clevers als docenten. Allemaal afgestudeerde meesterbinders die hun passie, ervaring en kennis met plezier delen met de studenten.
 

Kleine groepen, veel aandacht
Floral Academy helpt diegene die ambitie heeft om professioneel bloemist te worden en mensen die met bloemen willen werken uit liefhebberij. De Academy werkt met kleine groepen waardoor er een intensieve begeleiding is, de student krijgt veel aandacht. Gestructureerde lesprogramma's geven een duidelijk overzicht van wat de eisen zijn voor het behalen van een vakdiploma of een vervolg hierop.


Elso Post: kennis en passie
Elso Post is een veelzijdige bloemist, met ruime ervaring in het bloemenvak, de detailhandel en onderwijs. Zijn kennis en passie kennen geen grenzen. Hij verdiende zijn sporen lokaal en internationaal. In zijn bloemenvakschool deelt hij zijn kennis en zijn passie. Dat doet hij met een team van gelijkgestemde vakmensen.

 

Een leven lang leren: creatief en zakelijk
Elso Post werkt in de overtuiging dat ontwikkeling de sleutel is om trends en economisch mindere tijden te overleven. Daarom biedt Floral Academy bijscholing aan ervaren bloemisten die alles uit zichzelf (creatief) en hun onderneming (zakelijk) willen halen. Kijk hier voor het bijscholingsaanbod voor bloemisten >>

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl