Nieuws

20-2-2019
seminar bruidswerk gevorderden

2 daagse training bruidswerk - voor gevorderden 

Op 18 en 19 februari vond de 2daagse training 'De Perfecte Dag' plaats. Bloemstylisten op gevorderd niveau gingen 2 dagen intensief bezig met dit prachtige genre. De cursisten hebben fraai werk afgeleverd!! Een paar reacties: 

 

“Fijn om twee dagen geconcentreerd bezig te zijn met de bruidsseminar. Totaal andere boeketten gemaakt, op een speelse, toegankelijke manier veel geleerd aan nieuwe technieken”

 
“Hele mooie materialen en inspirerende opdrachten”
 
“Ik werd verrast door de opdrachten, had niet zulke aparte dingen verwacht, maar dat maakt het er leuk en leerzaam. Ik werd uitgedaagd om buiten mijn comfortzone te denken”
 
"Ik ben verrast geworden na het volgen van deze seminar. Zeer duidelijke uitleg en veel tips gekregen waar ik voor nu en in de toekomst zeker gebruik van kan en ga maken. Bedankt voor deze leerzame dagen en wie weet nog eens tot ziens”
 
De 2daagse is een onderdeel van het bijscholingsaanbod van Floral Academy. Net als voor bv een kapper is het belangrijk dat bloemstylisten zich blijven verdiepen in hun vak, de trends en de technieken. 
 
 

 

< terug

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl