Nieuws

16-3-2021
Meesterlijke opleiding ARDFA

Meesterlijke opleiding: ARDFA van Floral Academy

Als je altijd doet wat je gewend bent, wat je zelf mooi vindt óf wat je technisch aankunt, dan ben je leuk bezig maar dan staat je ontwikkeling nagenoeg stil. En stilstand is achteruitgang! De wereld verandert en de veranderingen lijken ook steeds sneller te gaan. Verander mee en ontwikkel jezelf tot een unieke bloemstylist in de ARDFA, de meesterlijke vakopleiding voor ervaren bloemstylisten. De ARDFA van Floral Academy gaat 16 maart 2021 van start >>.

 

Wat we vroeger de meesterbindersopleiding noemde, heet nu de ARDFA. AllRound Dutch Flower Arranger. Een vakopleiding op hbo-niveau. De eigen ontwikkeling staat centraal in de ARDFA. Je leert om meer uit jezelf te halen. We gaan voorbij alles wat je al kent en waar je vertrouwd mee bent. Je verdiept je vakkennis en je wordt technisch nog veelzijdiger.

 

Over de grens

In de ARDFA kijk je over de grens. Van je eigen kunnen en van andere culturen. Je leert anders kijken en ontwikkelt een vernieuwende kijk op bloemsierkunst. Je wordt beter en completer als vakman/vrouw!

 

Praktijklessen: techniek en uitdagende opdrachten

Techniek is de basis die je creativiteit en artisticiteit draagt. Dat was ontzettend belangrijk in de vakopleidingen DFA en ADFA en dat blijft het ook in ARDFA. We gaan aan de slag met de nieuwste technieken en trends, die je terug laat komen in uitdagende opdrachten tijdens de praktijklessen.

 

Hoger beroepsonderwijs

De ARDFA is een opleiding op hbo-niveau. Theorievakken zijn o.a. kunstgeschiedenis, kleurenleer, vormgeving en design. Niet alleen uit het boekje: we gaan onder meer aan de slag met software om te leren 3Dontwerpen, maquettes bouwen; binnen de kleurenleer gaan we werken met verftechnieken en ook zaken als fotografie en presentatie zitten in het vakkenpakket.

 

Meesters in de bloemsierkunst van Floral Academy

De opleiding is speciaal ontwikkeld door Floral Academy. Het docententeam bestaat uit afgestudeerde 'meesters in de bloemsierkunst' die de hele wereld zijn overgetrokken om hun vak uit te oefenen. De opleiding is samengesteld uit het beste van hun ervaringen en kennis en is helemaal van nu. Vernieuwend, met oog voor duurzaamheid en met vakmanschap als uitgangspunt.

 

De ARDFA gaat 16 maart 2021 van start. Voor praktische informatie kijk op www.floralacademy.nl/ardfa

 

 

< terug

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl