Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Nieuws

4-6-2022
Open dag locatie Plantion Ede, zaterdag 4 juni 2022

Zaterdag 4 juni 2022 Open dag en expositie examenwerk op Floral Academy - leslocatie Plantion Ede

Wil je professioneel bloemstylist worden of wil je met bloemen werken uit liefhebberij? Benieuwd naar de mogelijkheden van de instapcursussen voor de vakopleidingen? Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur in bloemenveiling Plantion Ede, Wellensiekstraat  4 (box 4). Je kunt alles vragen wat je wilt weten aan het docentteam van Floral Academy van Elso Post. 

 

 

Van bloemenvakschool tot meesterbindersopleiding De ochtend is voor iedereen die belangstelling heeft voor de instappcursussen, de DFA, (Dutch Floral Arrangements, de vroegere bloemenvakschool) en de vervolgopleidingen AFDA (Advanced Dutch Floral Arrangements) & ARDFA (All Round Dutch Arranger) icm meesterbindersopleiding. 

 

Bijscholing voor ervaren bloemisten Floral Academy gelooft in een leven lang leren. Ook als bloemist ben je nooit uitgeleerd. Daarom presenteert Floral Academy een uitgebreid bijscholingsaanbod voor ervaren bloemisten.

 

Over Floral Academy In 2013 startte Elso Post zijn bloemenvakschool onder de naam Floral Academy. Floral Academy is in een korte tijd uitgegroeid tot een opleidingsinstituut voor vakopleidingen voor bloemschikken- en binden. Nieuw in het aanbod is de meesterbindersopleiding / ARDFA van Floral Academy en de korte cursussen op ADFA niveau. 

 

Kleine groepen, veel aandacht Floral Academy helpt iedereen die de ambitie heeft om professioneel bloemist te worden of met bloemen willen werken uit liefhebberij. Floral Academy werkt met kleine groepen waardoor er een intensieve begeleiding is, de student krijgt veel aandacht. Gestructureerde lesprogramma's geven een duidelijk overzicht van wat de eisen zijn voor het behalen van een vakdiploma of een vervolg hierop.

 

< terug

 
EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl