Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Nieuws

21-2-2023
Examenexpositie ARDFA op Kasteel Groeneveld

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2023 zijn de examenwerkstukken van de eerste lichting studenten van de ARDFA/meesterbindersopleiding van Floral Academy te bewonderen in Kasteel Groeneveld te Baarn. Tussen 11.00 en 17.00 zijn ruim 30 bijzondere arrangementen te zien, zoalsbruidsbloemwerk, plantenarrangementen en florale objecten.

 

Het examen van de meesterbindersopleiding/ARDFA is de laatste stap voor het afleggen van de Proeve van Meesterschap. Naast de werkstukken die verplicht zijn gesteld door de examencommissie, maakt iedere student een vrij werkstuk. Deze meesterwerkstukken hebben als thema “Duurzame toekomst”.

 

Kasteel Groeneveld

De expositie is te bewonderen in een prachtige locatie: Kasteel Groeneveld in Baarn. De expositie is gratis te bezoeken, voor de entree van het kasteel wordt de gebruikelijke entree gevraagd.

 

Floral Academy

Floral Academy is een bloemenvakschool in Ede voor volwassenen. Er worden diverse deeltijdopleidingen gegeven voor beginners en ervaren bloemstylisten: de basisopleiding (DFA), de vervolgopleiding (ADFA) en sinds kort ook de meesterbinderopleiding (ARDFA). Daarnaast verzorgt Floral Academy trainingen en themalessen voor de bloemistenbranche.

 

 

< terug

 
EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 628 925 585
info@floralacademy.nl