Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Nieuws

5-2-2023
Birgit Davids nieuwe eigenaar Floral Academy

 

Ede - Per 1 februari 2023 is Birgit Davids de nieuwe eigenaar van bloemenvakschool Floral Academy (Plantion, Ede). Ze neemt de bloemenvakschool over van Elso Post, die exact tien jaar geleden Floral Academy heeft opgericht.

 

In deze afgelopen tien jaar heeft Elso zich sterk gemaakt voor vakopleidingen voor volwassenonderwijs in de bloemsierkunst. En met succes: Floral Academy biedt vandaag de dag de complete lijn vakopleidingen aan: van DFA tot en met de ARDFA/meesterbinder met daarnaast een gevarieerd aanbod aan vaktrainingen voor ervaren bloemstylisten die zich willen bijscholen. Dit aanbod heeft hij samen met het docententeam ontwikkeld, waar Birgit sinds 2018 deel van uitmaakt.

 

Vakvrouw, docent, meesterbinder

Birgit Davids heeft wereldwijde ervaring als meesterbinder / bloemstylist en docent. Ze is deskundig in het ontwikkelen van lesstof en onderwijsprogramma’s. Voor haar studenten is Birgit een bron van inspiratie. Haar kennis van technieken en materiaalgebruik is onuitputtelijk. Met de overname van Floral Academy door Birgit is de toekomst van volwassenenonderwijs voor de bloemsierkunst geborgd.

 

 

< terug

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 628 925 585
info@floralacademy.nl