Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

 

 

 

 

 

 

Welkom bij Floral Academy 

Een bloemisten-deeltijdopleiding voor volwassenen gevestigd in bloemenveiling Plantion in Ede  

Floral Academy is een particulier opleidingsinstituut voor de bloemenretail en biedt trainingen en vakopleidingen voor beginners tot ervaren bloemisten.

Floral Academy biedt deeltijd volwassenenonderwijs in de bloemsierkunst aan. Wij leiden op tot vakbekwaam bloemist (bloemstylist). Floral Academy heeft haar eigen systeem van beroepskwalificaties zoals DFA (Dutch Flower Arranger), ADFA (Advanced Dutch Flower Arranger), ARDFA (All Round Dutch Flower Arranger en Meesterbinder. Hiermee worden de verschillende niveau's aangeduid. 

 

Naast vakopleidingen bieden we ook korte trainingen van 6 tot 8 lessen aan voor onder andere  boeketten maken, afscheidsbloemwerk of bruidswerk. Daarnaast verzorgen we meerdere malen per jaar themalessen van een dag of dagdeel: de zogenaamde seminars.

 

Kwaliteit

Floral Academy is NRTO geregistreerd. Het verkrijgen van deze registratie is voor ons een erkenning van de kwaliteit van onze producten en de professionaliteit van onze dienstverlening. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft getoetst of we aan de kwaliteitseisen voldoen. Klik hier voor de NRTO gedragscode.

 

OPEN DAG op 26 augustus  van 10:00 uur tot 13:00 uur! (kijk bij de agenda voor meer informatie)

 

 

 

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 628 925 585
info@floralacademy.nl