Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Agenda bloemenvakschool Floral Academy 

Overzicht van startdata vakopleidingen bloemschikken- en binden, bijscholing, workshops, exposities en open dagen. NB: Wij bieden onze trainingen en workshops ook in company aan.

Open dag 27 augustus

27 Augustus 2022 - Zaterdag 27 augustus zetten we de deuren weer open voor iedereen die belangstelling heeft in de vakopleidingen bloemstyling. Je bent van harte welkom aan de Wellensiekstraat 4 in Ede (bloemenveiling Plantion) tussen 10.00 en 13.00 uur. 

Beroepstraining boeketten maken voor gevorderden

2 September 2022 - Wil je nog beter worden in het maken van boeketten? Of ben je op zoek naar inspiratie of verdieping? Meld je dan aan voor deze korte beroepstraining van 6 workshops. Tijdens deze serie workshops gaan we aan de slag met verschillende soorten handgeb...

Nieuwe groep DFA van start!

6 September 2022 - Een nieuwe lesgroep van de basisvakopleiding tot bloemist DFA (Dutch Flower Arrangements) gaat dinsdag 6 september 2022 van start. Met deze opleiding op zak ben je in staat om alle bloemwerk te maken waar klanten in een winkel om vragen!   ...

Korte beroepstraining rouwbloemwerk maken

9 September 2022 - Leer rouwbloemwerk maken op professioneel niveau in deze korte beroepstraining op DFA-niveau. >>

Training bladtechnieken met Ben Clevers

10 September 2022 - Wat kun je allemaal met blad? Bladkunstenaar Ben Clevers neemt je mee in de fascinerende wereld van bladtechnieken. Een boeiende training vol met inspiratie en nieuwe inzichten! 

Masterclass ondergronden maken van Denim - met Erika Oldenhof

3 Oktober 2022 - Meesterbinder Erika Oldenhof maakt ondergronden van denim, voor kantoorbeplanting. Dat deed ze voor haar Proeve van Meesterschap en dat doet ze nog steeds, want er is nog steeds vraag naar! 

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl