Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

Agenda bloemenvakschool Floral Academy 

Overzicht van startdata vakopleidingen bloemschikken- en binden, bijscholing, workshops, exposities en open dagen. NB: Wij bieden onze trainingen en workshops ook in company aan.

Open dag 26 november 2022

26 November 2022 - Zaterdag 26 november zetten we de deuren weer open voor iedereen die belangstelling heeft in de vakopleidingen bloemstyling. Je bent van harte welkom aan de Wellensiekstraat 4 in Ede (bloemenveiling Plantion) tussen 10.00 en 13.00 uur. 

Vaktraining Bijzonder kerstbloemwerk

10 December 2022 - Met kerst wordt er gewerkt met vele materialen die de rest van het jaar niet of nauwelijks in bloemwerk worden gebruikt. In deze vaktraining leer je hoe je met deze speciale materialen kunt werken.

Basis Beroepstraining Boeketten maken voor beginners

3 Februari 2023 - Leer boeketten maken als een pro! Tijdens deze serie workshops gaan we aan de slag met verschillende soorten handgebonden boeketten. Je krijgt les van onze docenten van de vakopleiding. Na afloop ontvang je een certificaat. Daar kun je mee voor de da...

Vaktraining: werken met bloembollen

4 Februari 2023 - In deze training maak je 5 verschillende arrangementen met verschillende soorten bloembollen. Docent Birgit Davids laat je zien wat de mogeljjkheden zijn en ze legt uit hoe je de technieken zelf kunt toepassen in de werkstukken. 

Basis Beroepstraining Bruidswerk

10 Februari 2023 - NIEUW: de korte Basis Beroepstraining Bruidswerk maken. Leer tijdens 6 trainingsdagen de basis van bruidswerk. De trainingsdagen zijn verspreid over de maanden februari, maart, april en mei. Belangstelling? Stuur dan vast een mail naar birgit@florala...

NIEUW: de weekend DFA

11 Februari 2023 -  Floral Academy start zaterdag 11 februari 2023 met een weekend-variant van de vakopleiding DFA (Dutch Flower Arranger). Ideaal als je niet elke week naar school wilt of kunt komen!

Seminar Ambachtelijk papier scheppen met Ewald Weyers

27 Februari 2023 - Doe mee met deze unieke seminar ambachtelijk papierscheppen. Laat je inspireren door deze andere manier van het verwerken van bloemen en plantaardig materiaal… een verrijking voor je ambacht. Docent is papiermaker Ewald Weyers. 

Training bladtechnieken met Ben Clevers

20 Mei 2023 - Wat kun je allemaal met blad? Bladkunstenaar Ben Clevers neemt je mee in de fascinerende wereld van bladtechnieken. Een boeiende training vol met inspiratie en nieuwe inzichten! 

Training vlecht- en weeftechniek met Birgit Davids

12 Juni 2023 - Een training die in het teken staat van de techniek ‘vlechten’,  een van de ontstaanshandelingen waaruit de bloemsierkunst is ontstaan en nog steeds superactueel! Kijk maar eens naar de frames in boeketten! We gaan aan de slag met ...

Training Klantbewust verkopen

25 September 2023 - Welke invloed heeft jouw gedrag op de klant?Hoe bevordert jouw manier van contact maken de verkoop? Daar kan docent en trainer  Ad Kruik je veel over vertellen en het je ook zelf laten ervaren, tijdens de...

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl