Agenda bloemenvakschool Floral Academy 

Overzicht van startdata vakopleidingen bloemschikken- en binden, bijscholing, workshops, exposities en open dagen. NB: Wij bieden onze trainingen en workshops ook in company aan.

Workshop Zomerbloemen

11 Augustus 2021 - Zomertijd is de tijd voor prachtige pluk-boeketten, sfeervolle tuintafels die voorzien zijn van een frisse uitstraling. Door een onconventionele manier van werken creëer je een “wauw effect”.

Bijscholing training bruidswerk

16 Augustus 2021 - Een echte verdieping: op de creatieve kant en op de commerciële kant van bruidsbloemwerk en alles wat er bij komt kijken. Deze seminar is als 1 of 2 daagse te boeken. 

Training bladtechnieken

28 Augustus 2021 - Wat kun je allemaal met blad? Bladkunstenaar Ben Clevers neemt je mee in de fascinerende wereld van bladtechnieken op 28 augustus. 

Beroepstraining boeketten maken

3 September 2021 - Leer boeketten maken als een pro!! Tijdens deze serie workshops gaan we aan de slag met verschillende soorten handgebonden boeketten. Van vrijdag 3 september tot vrijdag 8 oktober. 

Start ARDFA -meesterbinders

7 September 2021 - De meesterbindersopleiding van de Floral Academy gaat op dinsdag 7 september weer van start. 

Seminar met Marion Lemmen: Gracieuze Grassen

20 September 2021 - Wat kun je allemaal doen met gras(sen)? Marion Lemmen heeft werken met gras tot kunst verheven. 20 september komt ze naar Floral Academy. Dat belooft een inspirerende avond te worden!   

Florale technieken - ondergronden

25 Oktober 2021 - Hoe kun je origineler en commercieler werken met ondergronden? Dat staat centraal tijdens deze bijscholing. Met uitleg, demonstratie en natuurlijk zelf aan het werk, onder leiding van Birgit Davids. 

Werken met droogbloemen

26 November 2021 - Droogbloemen zijn weer helemaal hip en happinging! Deze tweedaagse training op 26 en 27 november 2020 is voor iedereen die graag met droogbloemen wil werken. We gaan we 4 werkstukken maken. Doe je mee? >>

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl