Vakopleidingen bloemisterij
Bloemsierkunst

ARDFA - de meesterlijke vakopleiding voor ervaren bloemstylisten van Floral Academy

De ARDFA is wat we vroeger de meesterbindersopleiding noemden.Het is een 2-jarige opleiding op Hbo-niveau. 
 

Met de ARDFA ga je op weg naar het hoogste niveau. Je wilt de grenzen van je creativiteit nog verder oprekken. De techniek beheers je, maar er is altijd meer te leren, te proberen, te experimenteren. De comfortzone hebben we in de ADFA al achter ons gelaten. In de ARDFA zoeken we de grens op van jouw kunnen. Om daar vervolgens overheen te komen.

Beheersing van alle genres en technieken
Als Allround Dutch Floral Arranger beheers je alle genres en technieken over de volle breedte van het ambacht. Van biedemeier tot zaalvullende florale objecten, van bruidswerk tot corsowagen. Als Allround Dutch Floral Arranger ben je in de lead, je neemt regie. Je bent in staat om het ontwerp en indeling van complete tentoonstellingen en exposities voor je rekening te nemen. Je weet hoe je een team aanstuurt om samen tot het beste resultaat te komen.
 

Lesbijeenkomsten   
Een dagdeel per week (dinsdag van 15.00 - 19.00 uur) komen we bij elkaar op de leslocatie van Floral Academie in bloemenveiling Plantion in Ede. Thuis werk je aan opdrachten van de verschillende deelprojecten.

Tijdens de bijeenkomsten heb je overleg met je docent. Intervisie met je mede-studenten, werken we aan de deelprojecten en krijg je ook relevante theorie, die weer verbonden wordt met praktijkopdrachten. Waaronder werken met Sketchup zodat je je ontwerpen in 3D kunt tekenen. 

 

Aanmelden en informatie
Wil je meer informatie over de ARDFA? Bel Elso Post of stuur een bericht via de contactformulier.

 

Opstap naar titel Meester in de bloemsierkunst
De ARDFA is een opstap naar de specialisatie periode van een half jaar naar de Proeve van Meesterschap. Hier bewijs je of je de titel Bloemsierkunstenaar waardig bent. 

 

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl