ARDFA: op weg naar het hoogste niveau

Creeeren op het snijvlak van ambacht en kunst

De ARDFA is wat we vroeger de meesterbindersopleiding noemden. Het is een 2-jarige opleiding. Met de ARDFA ga je op weg naar het hoogste niveau. Je wilt de grenzen van je creativiteit nog verder oprekken. De techniek beheers je, maar er is altijd meer te leren, te proberen, te experimenteren. De comfortzone hebben we in de ADFA al achter ons gelaten. In de ARDFA zoeken we de grens op van jouw kunnen. Om daar vervolgens overheen te komen.
 

Beheersing van alle genres en technieken
Als Allround Dutch Floral Arranger beheers je alle genres en technieken over de volle breedte van het ambacht. Van biedemeier tot zaalvullende florale objecten, van bruidswerk tot corsowagen. Als Allround Dutch Floral Arranger ben je in de lead, je neemt regie. Je bent in staat om het ontwerp en indeling van complete tentoonstellingen en exposities voor je rekening te nemen. Je weet hoe je een team aanstuurt om samen tot het beste resultaat te komen.
 

Lesbijeenkomsten   
Eens per twee weken komen we bij elkaar op de leslocatie van Floral Academie in bloemenveiling Plantion in Ede. Thuis werk je aan opdrachten van de verschillende deelprojecten. Tijdens de bijeenkomsten heb je overleg met je docent, intervisie met je mede-studenten en werken we aan de deelprojecten en krijg je ook de relevante theorie.
 

Aanmelden en informatie
Wil je meer informatie over de ARDFA? Bel Elso Post of stuur een bericht via de contactformulier.

 

Opstapje naar titel Meester in de bloemsierkunst
De ARDFA is een opstapje naar de Proeve van Meesterschap, waarin je bewijst of je de titel Erkend Bloemsierkunstenaar waard bent. 

 

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl